Webastocenter blir Värmarcenter

 

PRESS RELEASE

 

 

Nu byter vi namn
Webastocenter har under närmare ett decennium förknippats med högkvalitativa värmarinstallationer i fordon. Företaget har under snart 50 år haft ett nära samarbete med de flesta stora bilvaruhus i Stockholm, där vi hjälper till med påbyggnad innan fordon lämnas till kund. Men nu byter vi namn.

Men varför byter vi då?
Vi har under alla år förknippats med ett enda märke trots att vi arbetar även med andra märken. Så för att göra det väldigt tydligt för allmänheten så byter vi nu till ett mer neutralt namn, som öppnar upp för en bredare portfölj av högkvalitatativa märken.

Skillnaden från Webastocenter till Värmarcenter kanske inte ses som en stor sak, men det ger både våra privatkunder och samarbetspartner ett enormt mycket större utbud utav både delar och service.

Vår vision
Vår vision har alltid varit hög kvalitet och långsiktiga relationer. Något som kräver ständig utveckling och ett enormt fokus. Vi värdesätter personliga relationer och vill att våra nöjda kunder skall komma tillbaka till oss när det är dags att byta bil om några år.

Så framöver så kommer vi att fasa ut namnet Webastocenter för att börja använda Värmarcenter. Men i övrigt så ändras ingenting bakom kulisserna utan det är samma familjeägda bolag som ligger bakom, det är samma kunniga personal som tar hand om er och det är samma kvalitet och service som vi lämnar på allt vi gör.

Har ni sedan några frågor eller funderingar så ser vi självklart fram emot att ni hör av er till oss. Våra kontaktuppgifter ändras lite smått, men de gamla fungerar under en övergångsperiod.

Tony Stenders
tony@varmarcenter.se
Tel: 08-800449  

 

Värmarcenter

 

0 kommentarer

Ingen har kommenterat detta inlägg ännu. Bli den första att kommentera!

Drift & produktion: Wikinggruppen

Produkten har blivit tillagd i varukorgen