Känn dig trygg i vinter

Är du trött på att skrapa rutorna kalla vinterdagar och vill ha en varm bil direkt på morgonen? Vill du slippa immiga rutor när kylan kommer? Då är en Webasto parkeringsvärmare troligen det bästa alternativet för dig.

Webasto EVO4 4KW: För de lite mindre bilarna med en liten kupé och/eller liten motorstorlek. Denna värmare lämpar sig även bra i de fall man väljer att inte koppla in uppvärmning av motorn.

Webasto EVO5 5KW: Passar för medelstora bilar med en normalstor kupé och motorstorlek. Detta är vår absoluta storsäljare och fungerar bra till de flesta personbilar.

Webasto EVO5+ 5KW: Passar för medelstora bilar med en normalstor kupé och motorstorlek. Detta är vår absoluta storsäljare och fungerar bra till de flesta personbilar.

Prislista Klicka här för priser inklusive montage

Vad passar dig?

När man valt den bilvärmare som passar ens fordon så är det dags att välja till hur man önskar starta parkeringsvärmaren. Nedan fyra varianter finns tillgängliga och de går även att kombinera med varandra:

Webasto Multicontrol: Ett fast monterat tidur på bilens panel, passar dig som alltid vet när du skall använda bilen på morgonen. Du programmerar tiduret dagen innan och bilvärmaren startar automatiskt den angivna tiden.

Webasto Fjärrstart T91: Fjärrkontroll med enkel On-/Off-funktion och har en räckvidd på upp till 1 000 meter. Dess kvitteringsfunktion meddelar genast om din parkeringsvärmare har aktiverats eller slagits ifrån.

Webasto Fjärrstart T100: Detta är en kombination av både fjärrstart och tidursfunktionen i en och samma kontroll. Räckvidd upp till 1 000 meter, direktstart, se temperaturen i kupén och tidur så att du kan förprogramera din starttid. 

Webasto Telefonstart Thermo Call TC4: Starta värmaren enkelt via en app i mobilen. Utöver direktstart så finns timer, möjlighet att se temperatur och status. Enheten kommunicerar via sms vilket kräver ett kontantkort (ingår)

Webasto Telefonstart ThermoConnect: Årets nyhet ger direktkontakt med din värmare. Via appen i mobilen så kan du enkelt starta värmaren, se batterispänning, vart bilen står parkerad samt ställa timer. Denna enhet kräver ett abonnemang med årlig kostnad.

 

 

Monterat & klart - Klicka här för priser

Drift & produktion: Wikinggruppen

Produkten har blivit tillagd i varukorgen