Hur vi hanterar Corona

Hur vi hanterar Corona

För oss på Webastocenter så är säkerheten för vår personal och vår omgivning väldigt viktig. Vi har därför vidtagit en rad åtgärder för att minska risk för smitta. Vår policy är att personal som känner av något av symtomen inte får komma till arbetet. För våra kunder så handlar det främst om följande:

- Begränsade öppettider i kundmottagning
Till stor del så fungerar vår verksamhet utan personliga möten och därför håller vi vår kundmottagning till stora delar stängd. Planerar ni att besöka oss så rekommenderar vi att ni kontrollerar att vi att ni kontaktar oss innan för att säkerställa att vi finns på plats. Vi ser gärna kontakt via mail eller telefon. Butiksdelen är huvudsakligen stängd med hänvisning till vår e-handel. 

- In och utlämning av fordon
Fordon kommer att kunna lämnas och hämtas som vanligt. Är kundmottgningen låst så är det bara att ringa på klockan så kommer någon ut och öppnar. 

- Hantering av fordon
Vi är noga med hur ditt fordon hanteras hos oss. Vi kommer att desinfektera nyckel i samband med att den lämnas in och efter att den kommer ut från vår verkstad. Vi har en person som ansvarar för att fordon hamnar på rätt plats i verkstan inför ett bokat arbete. Denna person desinfekterar även handtag, ratt, växelspak och utsatta delar i bilen innan vi plastar in ratt, växelspak och sätter på sätesskydd. När vi sedan kör ut bilen igen så tas detta bort och nyckel desinfekteras återigen innan den lämnas åter till er.

För kontakt så når ni oss på info@webastocenter.se eller 08-8004492020-03-17
Drift & produktion: Wikinggruppen

Produkten har blivit tillagd i varukorgen