Kyltekniker / Fordonstekniker sökes


Vi behöver stärka upp vårt installations team! Är du flexibel och kreativ samt utbildad fordonstekniker som dessutom är intresserad av en trygg och fast anställning?!? Tveka inte! Sök redan idag!

Bromma 2023-05-24

Som fordonstekniker...

..så kommer du att tillhöra vårt hjärta i verksamheten. Den del av företaget som ansvarar för att leverera installationer av värmare /transportkyla / reparationer / service m.m. Vi jobbar helt märkesoberoende och hanterar en stor variation av fordon. Vi arbetar huvudsakligen med att förse nya fordon med bränsledrivna värmare där vår kund ofta är bilhandeln. Nytt för i år är att vi även arbetar med transportkyla så erfarenhet från detta är meriterande. Många fordon är helt nya på marknaden där anvisningar eller monteringssatser saknas och därför krävs ett eget tänk i arbetet. Det ger samtidigt ett varierande arbete där ingen dag är den andra lik. På äldre fordon ser vi över de värmare som sitter monterade och sommartid så arbetar vi med ac-system. Tjänsten kräver både kvalité och tempo för att säkra våra höga kvalitetskrav.

Vi söker dig som..

….är en lagspelare som andas ödmjukhet och prestigelöshet. Du är trygg i din roll och är van att planera din egen tid. Man mår bra av att vara i samma rum som dig, då du sprider både glädje och skratt. Skulle det dyka upp ett hinder, ser du snabbt lösningar! Din inställning till arbete är viktigare än din bakgrund, vi utbildar gärna rätt person om något behöver kompletteras.

Egenskaper vi värdesätter

  • Noggrannhet
  • Ansvarstagande
  • Flexibilitet
  • Teamplayer
  • Trivs i en arbetsmiljö där det alltid finns något att göra
  • Ödmjukhet
  • Positivitet
  • Humor

Grundläggande krav

Genomförd och godkänd fordonsteknisk gymnasieutbildning
Erfarenhet av att arbeta som fordonstekniker eller liknande
Förståelse över fordonselektronik
Arbetslivserfarenhet från bilbranschen
Flytande svenska i tal och skrift B-körkort

Meriterande

C-körkort
Erfarenhet av att arbeta med felsökning
Kylcert Kat V
Arbetslivserfarenhet även från övriga arbetsmarknaden

 

Ansök idag!

Rekrytering sker löpande så skicka en kort presentation av dig själv och vad du kan bidra med till rekrytering@varmarcenter.se

 

 

0 kommentarer

Ingen har kommenterat detta inlägg ännu. Bli den första att kommentera!

Drift & produktion: Wikinggruppen

Produkten har blivit tillagd i varukorgen