Rikstäckande Service 

Via DHL

Har ni en värmare som inte fungerar som den skall? Gör då så att ni demonterar den och skickar den till oss för åtgärd. Är ni osäker på hur värmaren demonteras så tveka inte att kontakta oss så hjälper vi till. Fraktsedel går att beställa här...

När vi får värmaren så går vi igenom den och återkopplar till er med ett kostnadsförslag samt uppskattad reparationstid. Är allt till belåtenhet så kommer värmaren repareras och skickas til er åter. Har ni sedan frågor om återinstallation eller driftsättning så är vi bara ett samtal bort.

Fortfarande osäker? Skicka ett mail eller slå oss en signal 08-800449

 


 

Monterat & klart

Hos Värmarcenter så utför vi ca 400 nymonteringar per år. Huvudsakligen i nya personbilar direkt från bilhallarna runt om i Stockholm, men en hel del husbilar, båtar, lastbilar och arbetsredskap får ett nytt värmesystem genom oss. 

Nymontering Webasto

Webasto Evo 4

För installation av värmare i mindre fordon där motorvolymen är relativt liten så kan man med fördel välja den mindre av värmarna. Den har lägre effekt, vilket innebär lite längre uppvärmningstid. För små fordon med upp till 1,9 liters motor. Pris med T91 fjärrkontroll. 

Pris från

29500kr

Webasto Evo 5 

För normalstora fordon så väljer man mellanstorleken på värmare. Den kommer att värma upp bilen snabbt och effektivt så att den är varm och isfri när ni kommer ut. För fordon med 2,0 liters motor eller större.Pris med T91 fjärrkontroll.

Pris från

32500kr

Webasto Evo 5+

För stora fordon eller fordon med stor motor så väljer man 5+. Detta alternativ passar bra till SUV, Pick-Up eller större kombibilar. Lämpligt för fordon med 3,0 liters motor eller större. Pris med T91 fjärrkontroll. 

Pris från

33500kr

Uppgradering orginalvärmare

Webasto Thermo Plus

För dieselfordon där det redan sitter en hjälpvärmare så kan man i många fall uppgradera denna till en fullgod parkeringsvärmare. Ett billigare alternativ till nymontage. Pris med T91 fjärrkontroll. 

Pris från

15500kr

Tillval

Välj den startanordning som passar just dig. I priserna ovan så ingår T99 fjärrkontroll, men man kan enkelt byta ut detta till önskat startsystem. Lägg till mellanskillnaden så byter vi upp dig.

Tidur Multicontrol

Fast monterat 7-dygnsur
Ställbar drifttid

Mellanskillnad

-2500kr

GSM/APP

Start via app i mobilen Aktuell temperatur Inbyggd timer 

Mellanskillnad

1500kr

 

    

T99 Fjärrkontroll

Liten smidig fjärrstyrning
Räckvidd upp till 1 000m

Mellanskillnad

Ingår

T100 Fjärrkontroll

Fjärrstyrning med timer
Räckvidd upp till 1000m
Aktuell temperatur

Mellanskillnad

1000kr

 

Extra tillval

Som extra tillval så kan man välja digital styrning av klimatanläggningen. Detta är något som kommer mer och mer och underlättar användadet av värmaren. Observera att vissa fordon kräver digital styrning för att fungera, andra fordon finns inte möjlighetetn. Vi ber er kontakta oss för en uppdaterad lista över fordon som är kompatibla.

ACC-Standard

Manuell inställning av klimatanläggning. Innebär att man ställer in värme, hastighet och defroster innan aktivering av värmaren.

Ingår

 

 

ACC-Comfort

Automatisk inställning av luftspjäll, värmereglage och fläkthastighet. Styrs digitalt via can-bus. 

Mellanskillnad

2500kr-6500kr

 

Vi reserverar oss för att kostnad kan tillkomma för specifikt fordon samt att vissa fordon ej går att montera. Prislista gäller from 2021-01-01

Drift & produktion: Wikinggruppen

Produkten har blivit tillagd i varukorgen