Monterat & klart

Hos Värmarcenter så utför vi ca 400 nymonteringar per år. Huvudsakligen sker installation i nya personbilar direkt från bilhallarna runt om i Stockholm, men även en hel del husbilar, båtar, lastbilar och arbetsredskap får ett nytt värmesystem genom oss. För dig som har långt att åka så har vi bra erbjudanden på övernattning i samband med installation. Skicka oss en förfrågan, så att du har en varm bil i vinter!

Nymontering Webasto / Eberspächer

Webasto Evo 4 / Eberspächer HS3 4

För installation av värmare i mindre fordon där motorvolymen är relativt liten eller i fordon där man bara värmer en begränsad del av motorn så kan man med fördel välja den mindre av värmarna. Pris med T99 / TP7 fjärrkontroll. 

Pris från

36 000kr

Webasto Evo 5 / Eberspächer HS3 5

För normalstora personbilar och husbilar så väljer man denna värmare på 5kW. Den kommer att värma upp bilen snabbt och effektivt så att den är varm och isfri när ni kommer ut på morgonen. Pris med T99 / TP7 fjärrkontroll.

Pris från

38 500kr

Webasto Evo 5+

För stora fordon eller fordon med stor motor så väljer man 5+. Detta alternativ passar bra till SUV, Pick-Up eller större kombibilar. Lämpligt för fordon med 3,0 liters motor eller större. Pris med T99 fjärrkontroll. 

Pris från

40 000kr

Uppgradering orginalvärmare

Uppgradera med fjärrkontroll

För dieselfordon där det redan sitter en hjälpvärmare så kan man i många fall uppgradera denna till en fullgod parkeringsvärmare. Ett billigare alternativ till nymontage. Pris med T99 / TP7 fjärrkontroll. 

Pris från

18 000kr

Tillval

Välj den startanordning som passar just dig. I priserna ovan så ingår T91 fjärrkontroll, men man kan enkelt byta ut detta till önskat startsystem. Lägg till mellanskillnaden så byter vi upp dig.

Tidur Multicontrol

Fast monterat 7-dygnsur
Ställbar drifttid

Mellanskillnad

-2500kr

GSM/APP

Start via app i mobilen Aktuell temperatur Inbyggd timer 

Mellanskillnad

1500kr

 

T99 Fjärrkontroll

Liten smidig fjärrstyrning
Räckvidd upp till 1000m

Mellanskillnad

Ingår

T100 Fjärrkontroll

Fjärrstyrning med timer
Räckvidd upp till 1000m
Aktuell temperatur

Mellanskillnad

1000kr

 

Extra tillval

Som extra tillval så kan man välja digital styrning av klimatanläggningen. Detta är något som kommer mer och mer och underlättar användadet av värmaren. Observera att vissa fordon kräver digital styrning för att fungera, andra fordon finns inte möjlighetetn. Vi ber er kontakta oss för en uppdaterad lista över fordon som är kompatibla.

ACC-Standard

Manuell inställning av klimatanläggning. Innebär att man ställer in värme, hastighet och defroster innan aktivering av värmaren.

Ingår

 

 

ACC-Comfort

Automatisk inställning av luftspjäll, värmereglage och fläkthastighet. Styrs digitalt via can-bus. 

Mellanskillnad

2500kr-6500kr

 

Ovan priser skall ses som en indikation på vad en installation kostar. Vissa fordon går fortare och kräver mindre delar och blir således billigare, andra fordon kostar mer att utrusta med värmare. Vi reserverar oss för att kostnad kan tillkomma för specifikt fordon samt att vissa fordon ej går att montera.
Prislista gäller from 2023-09-01

Rikstäckande Service 

Skicka din värmare tryggt och säkert med DHL

Har ni en värmare som inte fungerar som den skall? Gör då så att ni demonterar den och skickar den till oss för åtgärd. Är ni osäker på hur värmaren demonteras så tveka inte att kontakta oss så hjälper vi till. Fraktsedel går att beställa här...

När vi får värmaren så går vi igenom den och återkopplar till er med ett kostnadsförslag samt uppskattad reparationstid. Är allt till belåtenhet så kommer värmaren repareras och skickas till er åter. Har ni sedan frågor om återinstallation eller driftsättning så är vi bara ett samtal bort.

Fortfarande osäker? Skicka ett mail eller slå oss en signal 08-800449

 


 

 

Drift & produktion: Wikinggruppen

Produkten har blivit tillagd i varukorgen